yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı rast itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü ekip şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı sinein az çok işlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Fakat bu konuda müntesip yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate hileınmalıdır. Her bina kucakin yangın riziko analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna nazaran belirlenmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel mevki çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Başkaca çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olabilir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan mimarilabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve alan kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Bir binada veya çatı peknda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Munzam-3/C’bile tamlanan sürelere yaraşıklı olması mecburidir.

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını sağlamlayarak sevimli kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Her mevsim serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, möble veya diğer bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en Yangın Merdiveni Kapısı nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık tuzakıyoruz.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni düzı yurt olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Yangın kapısı fiyatları modellere için bileğaksiyonmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page